Økologisk produktion er et landbrugssystem med mål og principper om overholdelse af et højt dyrevelfærdsniveau, der respekterer artsspecifikke behov. Men hvad er egentlig dyrevelfærd, og hvilke tiltag vægtes højst i den økologiske produktion?
Læs mereØkologisk mælkeproduktion har været motoren i den økologiske udvikling i Danmark. Læs her om de særlige forhold, som kendetegner økologisk mælkeproduktion.
Læs mereProduktion af økologisk kød fra kvæg adskiller fra konventionel kødproduktion på en række områder. Det gælder bl.a. opstaldning, fodring, afgræsning og behandling af dyrene. Læs mere økologisk okse- og kalvekødsproduktion.
Læs mereProduktion af økologiske æg og slagtekyllinger rummer både en række fælles regler og forhold og specifikke forhold gældende for henholdsvis æglæggere og slagtekyllinger. Her er tre afsnit, som kommer rundt om den økologiske fjerkræproduktion.
Læs mereI den økologiske griseproduktion tilstræber man, at opdrætsmetoder og staldforhold imødeser grisenes fysiologiske og adfærdsmæssige behov. Få her indsigt i arbejdet med økologiske grise.
Læs mere